About

Mandy, 22 en uit Gouda. Ik hou van dieren, schrijven/lezen en eten.
Ik heb in mei 2012 mijn opleiding tot dierverzorger afgerond. In datzelfde jaar ben ik in november voor een maand naar Kreta gegaan om bij een animal shelter vrijwilligerswerk te doen.
Nu ben ik bezig met een thuisstudie Vakbekwaam honden- en kattenbesluit en ik doe cursussen om kynologisch instructeur te worden, om al vast wat ervaring te krijgen werk ik als aspirant instructeur bij een hondensport vereniging.

Waarom dan dit blog? Juist omdat ik gek ben van dieren, schrijven en eten. En ik miste zoiets als dit op het internet. Gewoon een website of blog over dieren, maar dan ook echt alle dieren, en ook echt alles. Niet alleen 'De hamster' of 'Voeding van de hond' of 'Hoe kan ik het beste leeuwen spotten in Afrika'. Dit wordt dus hier dus gewoon allemaal samen gevoegd!
Er zullen ook minder leuke dingen aan bod komen, zoals de bont industrie, maar dit maakt het wat mij betreft juist zo interessant!
En hier mee heb ik gelijk de naam van de blog uitgelegd. Je kan het lezen als 'dieren leven' of 'dier en leven'. Oftewel, het gaat over dieren, maar ook over het leven mét dieren. Er zullen dus ook leuke onderwerpen naar voren komen voor mensen die iets voor of met dieren willen doen.

Het logo is ontworpen door Ronaex Designs, een beginnend klein grafisch bedrijf. Meer weten over Ronaex? Kijk eens op de Facebookpagina!

Ideeën, kritiek, of complimenten? Hoor ik graag! Liever privé? Mail bekijk ik elke dag.
Veel lees plezier!

1 opmerking:

  1. ziet er goed uit Mandy! :D Het logo is ook super leuk en goed bedacht

    BeantwoordenVerwijderen